Δωρεάν ενημέρωση

Η διαμεσολάβηση θεσμοθετήθηκε στην Ελλάδα και την Κύπρο πριν από λίγα χρόνια ενώ άρχισε ουσιαστικά να εφαρμόζεται μόλις πριν από λίγο καιρό. Πολλές πτυχές της παραμένουν άγνωστες ενώ συχνά δημιουργούνται συγχίσεις ως προς το τι είναι και τι επιτυγχάνεται μέσα από αυτή. 

  • Αν έχετε απορίες για το θεσμό της διαμεσολάβησης και το πως λειτουργεί, ποιές είναι οι πραγματικές διαφορές από τα δικαστήρια, για το εαν είναι ρεαλιστική η επίτευξη λύσης μέσα από αυτήν και για το κατά πόσο σας συμφέρει να την επιλέξετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο (0030) 2312 20-25-15 ή στο contact@diamesolavitis.org.  
  • Στο παραπάνω τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση μπορείτε να επικοινωνείτε επίσης για να ορίσετε ραντεβού για μία δωρεάν ενημέρωση για το θεσμό της διαμεσολάβησης και της υποβοήθησης σύναψης συμφωνιών που παρέχεται σε δικηγόρους, δικηγορικά γραφεία, επαγγελματικούς συλλόγους αλλά και εταιρίες (για διαφορές που προκύπτουν στο χώρο εργασίας). 
  • Ακόμη, παρέχεται η δυνατότητα προσομoίωσης της διαδικασίας διαμεσολάβησης για δικηγόρους και επαγγελματίες, σε πραγματικό χώρο και χρόνο και με δεδομένα από πραγματικές υποθέσεις ώστε να τη γνωρίσετε από κοντα. 

Επικοινωνήστε μαζί μας.